יותר מ-600 משתתפי הכנס השנתי בענף הביטוח הכללי זכו ליום גדוש בידע שכלל הרצאות, רבי שיח וראיונות מקצועיים, המשולבים בסדר היום המגוון והעשיר. בשנים האחרונות יצאו בשורות משמעותיות מכנס זה, וגם הפעם עמד במרכזו נושא חם – הוראת רשות שוק ההון, ביטוח וחיסכון באשר למכירת כתבי שירות על ידי החברות בצל היחסים בין הסוכנים לחברות הביטוח.
סוכן ביטוח מצליח לא יכול להסתפק רק במיומנויות מקצועיות בביטוח, עליו לשלב מיומנויות ניהול ברמה הגבוהה ביותר • הוא נדרש לגלות מנהיגות וחזון, לבצע חשיבה תכנונית ולתת השראה על ידי יצירת אופקים חדשים
אלון קרן, יו"ר ענף רכוש באיגוד השמאים, על הבעיות שנתקלים שמאים בעבודה מול חברות ביטוח וחברות שירות | "אנו לא שלוחים של חברות הביטוח, לא של סוכן הביטוח ולא של המבוטח, אנו עצמאים לגמרי"
בפאנל שעסק בהשפעת הנזקים בעולם על ישראל, הסבירו המשתתפים מה צפוי לשוק המקומי בשנה הקרובה | שי זוהר, חתם ראשי חבויות, קופר נינוה: קשה להרים היום עסקים שפעם אפשר היה לקבל עבורם פתרונות בחו"ל
לירי הלפרין סגל, מנכ"לית LEO, סקרה בכנס אלמנטר של עדיף את יתרונות הצ'אט בוט של החברה לחידוש ביטוחי רכב ודירה ובישרה על צ'אט בוט חדש בתחום התביעות שיעלה בקרוב
עו"ד דרור זמיר על ההיקפים הגדולים של פרויקטים בתחום התשתיות שמצריכים מציאת פתרונות ביטוחיים מורכבים מאוד | "רואים שת"פ בין יועצים, סוכנים, ברוקרים בינל' שפועלים בארץ למציאת מבטחי משנה לכסות סיכון"
מנכ"לית באפי, מורן זיסר, הציגה בכנס אלמנטר של עדיף את הכלים החדשים שהחברה תציע בקרוב לסוכנים | "דארווין אמר שזה לא כמה שאתה חזק, זה כמה אתה מסתגל. תמשיכו להילחם עבור הדור הבא"
יועץ הביטוח, עו"ד ארז קדם, סקר בפני משתתפי הכנס שלוש טעויות שגורמות לסוכנים וליועצים לפספס פרמיות | "מי שנגרר לשוחח על פרמיה בפגישה מפסיד את העסקה. היום הלקוח מחפש פתרונות ולא רק בפרמיה
רו"ח מיכל שלמה, מנהלת מחלקת סיכונים מיוחדים במנורה מבטחים ביטוח, סיפרה בכנס עדיף על החסמים שגורמים לכך, ואת הפתרון של מנורה שנועד להקל על תהליך הרכישה | "פיתחנו תהליך דיגיטלי מקצה אל קצה"
19/2/2019
כתב: מערכת עדיף
1
2
מיקי קופל: רפורמת כתבי השירות - הפער בין הרגולציה לשטח