|
מידע מקצועי | הכשרה חברה לביטוח |
|
|
|
הכשרה - דוחות כספיים לשנת 2021 |
דוחות |
28/3/2022 |
|
|
הכשרה - דוחות כספיים רבעון ראשון 2021 |
דוחות |
26/5/2021 |
|
|
תשואות הפוליסות המשתתפות ברווחים - מרץ 2021 |
דוחות |
22/4/2021 |
|
|
מרץ 2021 - תשואות הפוליסות המשתתפות ברווחים |
דוחות |
20/4/2021 |
|
|
הכשרה - דוחות כספיים רבעון 2 2020 |
דוחות |
30/8/2020 |
|
|
הכשרה - דוחות כספיים לשנת 2018 |
דוחות |
28/3/2019 |
|
|
הכשרה - דוחות כספיים - רבעון 3 ל-2018 |
דוחות |
28/11/2018 |
|
|
|
|
|
|
|
|
וידאו | הכשרה חברה לביטוח |
|
|
|
14/10/2015 סוכן פיננסי - צו השעה | גיא מר-חיים |
|
|
14/10/2015 תמורות בשיווק ובייעוץ פנסיוני | יואב גפני |
|
|
14/10/2015 רב שיח: מסוכן ביטוח לסוכן פיננסי |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
לקראת חג הפסח, עובדי ומנהלי החברה הרכיבו בעצמם את הסלים המיוחדים |
|
|
|
מונתה למנהלת מחוז מרכז | תפקידה האחרון בהפניקס היה מנהלת יחידת פרט, אלמנטרי |
|
|
|
28/3/2022 |
כתב: מערכת עדיף |
|
אלעזרא, גיסתו של הבעלים אלי אלעזרא, ניסיון מקצועי וניהולי בתחומי משאבי אנוש ושירות אותם רכשה בתפקידי ניהול בארגונים ובחברות בהם עבדה וביניהם משרד הביטחון ועיריית אשקלון | תחליף את יבה מרקוביץ' |
|
|
|
|
|
|
הכשרה חברה לביטוח בע"מ פועלת משנת 1972 ונחשבת לאחת מחברות הביטוח הותיקות בישראל. לחברה ניסיון ומוניטין רב שנים בתחום הביטוח על כל זרועותיו.
הכשרה שואפת להיות חברה המועדפת על סוכניה ולקוחותיה הן איכותית והן שירותית, מובילה בתחומה, קשובה ורגישה לצרכי הסוכנים לצורך פיתוח פתרונות ביטוח המותאמים לצרכי הלקוחות. הדאגה והיחס האישי, שאותו החברה חרטה על דגלה בפועלה היום יומי באות לידי ביטוי ביחס הפרסונאלי של סוכני החברה המלווים במסירות את לקוחות החברה לאורך כל הדרך.
האיתנות והאמינות של הכשרה, בשילוב ההון האנושי, המקצועי והמיומן של עובדיה וסוכניה, בצד משאבים טכנולוגים מתקדמים ומגוון רחב של מוצרים ביטוחיים, מבטיחים לכל אחת ואחד מלקוחות החברה שקט נפשי בהווה וביטחון מרבי בעתיד. |
|
בשנת 2006 נרכשה החברה על ידי קבוצת אלעזרא, ובעקבות כך עברה החברה היערכות פנימית מחודשת: גובשו חזון ואסטרטגיה עסקית, רמת הפעילות שודרגה, הפריסה הגיאוגרפית הורחבה, התמהיל העסקי הורחב, היקפי המכירות צמחו ליעדים המצופים ועוד. כיום "הכשרה" מספקת קשת רחבה ומגוונת של פתרונות ביטוח בתחום אלמנטארי וביטוחי חיים ונמצאת בשליטתו של איש העסקים מר אלי אלעזרא המכהן גם כיו"ר הדירקטוריון. מנהלה הכללי הוא מר עופר טרמצ'י.
הכשרה התאגדה בחודש דצמבר 1994. החל בשנת 1995 הועברה לחברה מהכשרת הישוב החזקות ביטוח בע"מ, חברת האם של החברה, כל פעילות הביטוח בתחומי ביטוח כללי וביטוח חיים. החל משנת 2004 ועד ליום 23 במרץ 2011 (מועד הפיכת החברה לחברה פרטית), היו רשומות מניותיה של הכשרה למסחר בבורסה לניירות ערך בתל אביב. לאחר מועד זה ובעקבות ביצוע הצעת רכש למניות החברה, הפכה הכשרה ביום 23 במרץ 2011 לחברה פרטית. עם זאת, החברה ממשיכה להיות תאגיד מדווח לאור אגרות חוב שלה המוחזקות בידי הציבור.
במהלך המחצית השנייה של שנת 2007, השיקה החברה סדרת מוצרים המשלבת בין פעילות הביטוח של החברה לפעילות ניהול השקעות של מספר בתי השקעות. המוצר הינו פוליסת חיסכון, ללא מרכיב ריסק ביטוחי. ההשקעות אשר מנוהלות על ידי בתי ההשקעות מחולקות לסלי ההשקעות המנוהלים בשיטת ניהול תיקים, קרי מנהל התיק קובע את תמהיל ההחזקות במוצרים הפיננסיים השונים על פי ההגדרות שבכל אחד מסלי ההשקעות אותם בחר המבוטח.
|
|
החברה פועלת במסגרת שני תחומי פעילות עיקריים כדלקמן: תחום כללי (אלמנטרי): תחום זה מתחלק לשלושה ענפים עיקריים כדקלמן, ענף ביטוח כללי רכב חובה – הכולל ביטוח רכב חובה בלבד. ענף ביטוח כללי רכב רכוש – הכולל ביטוח רכב מקיף וצד ג' ענף ביטוח כללי אחר - הכולל את יתר ענפי הביטוח הכללי שאינם רכב, כגון: אובדן רכוש ובתי עסק,ביטוח מקיף דירות, ביטוח אחריות מעבידים, ביטוח צד ג', ביטח אחריות מקצועית, ביטוח אחריות המוצר, ביטוח תאונות אישיות, ביטוחי בריאות לזמן קצר של עד שנה.
תחום ביטוח חיים וחיסכון טווח ארוך: המעניק כיסוי לאירועים ביטוחיים הנובעים מסיכונים שונים, כגון: מוות, נכות, אובדן כושר עבודה, בריאות (למעט ביטוחי נסיעות לחו"ל, עובדים זרים וקולקטיבים אשר נכללים בענף כללי אחר, בשל אופיים של ביטוחים אלו הנעשים לזמן קצר של עד שנה), מחלות קשות וכו' (להלן: "ריסק"). ישנן תוכניות ביטוח המשלבות בתוכן מרכיב של צבירה כספית (להלן: "חיסכון"). השילוב בין שני המרכיבים (ריסק וחיסכון) תלוי במבוטח ומותאם לצרכיו האישיים.
עיקר פעילותה של החברה הינו בתחום הביטוח הכללי, בעיקר ביטוח רכב חובה ורכב רכוש. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|